Voor verbouw, uitbouw of aanbouw ben je bij Bouwbedrijf Bos aan het goede adres!

 

Verbouw, aanbouw- of uitbouw werkzaamheden voor bedrijf en particulier, vormen in ons bedrijf een belangrijke tak. Bouwbedrijf Bos denkt graag vanaf het eerste gesprek met je mee. Op deze manier kunnen wij al jouw wensen verwerken, zodat er uiteindelijk een bouwwerk staat welke technisch en esthetisch honderd procent verantwoord is. Bij de uitvoering van het werk staat de kwaliteit voorop, maar is ook de voortgang van het werk belangrijk.

Zo hebben wij bij een huis een grote aanbouw gerealiseerd. Het huis is daardoor volledig veranderd, zie hier het project. Ook een complete verandering heeft plaats gevonden bij een woning in Emmeloord. Dit keer niet aan de buitenkant, maar we hebben hier juist veel verbouwwerkzaamheden uitgevoerd intern.  Om meer daglicht in huis te krijgen is er een lichtstraat in het plafond van de keuken geplaatst. Daarnaast hebben wij het plafond voorzien van akoestische platen, hierdoor is de klank van de kamer beter geworden. Tevens is de badkamer ook volledig vernieuwd. Tot slot hebben we om tijdens de zomeravonden van de tuin te kunnen genieten, een prachtige overkapping gemaakt.

 

Bouwbedrijf Bos is flexibel en efficiënt. Een grote uitdaging was bijvoorbeeld bij de verbouwing van de FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Ze zijn, met een aantal aanpassingen, gewoon open gebleven tijdens de verbouwing. Hier kunt u zien wat wij gedaan hebben.

Als wij met jou een planning hebben gemaakt en de afspraken over start en oplevering vastliggen, dan durven wij jou 50 Euro korting per dag te geven bij het overschrijden van die planning. Dirk Bos: ,,De bouw heeft vaak een slechte naam door te late opleveringen. IK wil graag laten zien dat het ook anders kan.’

Vraag naar de voorwaarden!

Tip: heb je plannen: neem z.s.m. contact met ons op. Wij gaan het liefst zo vroeg mogelijk met jou om tafel, om zoveel mogelijk woonwensen van jou te kunnen realiseren. Hier vind je enkele beoordelingen van onze klanten.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een ver-, aan- of uitbouw offerte aan, neem contact met ons of bel.