Jouw aannemer voor elke bouwopdracht: Bouwbedrijf Bos regelt het!

 

Naast dat wij bouwwerkzaamheden voor je kunnen doen, kan Bouwbedrijf Bos ook alles als aannemer voor je regelen. Niet alleen tijdens de bouwfase kunnen wij je helpen maar dus ook tijdens de ontwerpfase. Wij zijn flexibel, betrokken en denken mee aan praktische oplossingen. Daarbij houden we ook meteen rekening met de nodige praktische zaken als bijvoorbeeld gezinssamenstelling, leeftijd, gemak, logica en veiligheid. Ook kunnen wij samen met jou een nieuwbouwplan ontwikkelen. Heb je al wel een plan? Geen probleem. Bouwbedrijf Bos kan werken met een op maat aangeleverd plan. Wij zullen al jouw wensen en eisen meenemen in de bouwofferte of aanneemofferte.

 

1 Aannemer als vast aanspreekpunt

Als aannemer regelen wij de onderaannemers en leveranciers en blijven daarbij voor jou het aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat het bouwproject binnen budget blijft, binnen de afgesproken tijd blijft en van hoge kwaliteit is. Je kan bij ons terecht voor alle werkzaamheden omtrent de bouw. Van grote tot kleine verbouwingen, wij zorgen ervoor dat jouw wensen uitgevoerd worden.

 

Bouw Advies Team Flevoland

Bouwbedrijf Bos is een van de oprichters van het Bouw Adviesteam Flevoland. Het Bouw Advies Team is een hecht samenwerkingsverband van tien tot vijftien bedrijven uit de Noordoostpolder en Urk. Elk met hun eigen specialisme, partners op het gebied van bouwen, verbouwen, buitenleven en woninginrichting. Dit onderstreept des te meer dat Dirk Bos initiatiefrijk is en goed kan samenwerken.

 

Via Bouwbedrijf Bos kan dit bouwcollectief, in wisselende samenstelling, voor jou aan het werk gezet worden. Goed op elkaar ingespeelde specialisten kunnen dan een bouwproject van A tot en met Z voor jou realiseren.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bouwbedrijf Bos als aannemer of met het gehele Bouw Adviesteam Flevoland, neem contact met ons op. Wij gaan samen met jou, jouw dromen verwezenlijken.