Wilt u aanbouwen? Voor een aanbouw ben je bij Bouwbedrijf Bos aan het goede adres!

 

Wil je graag meer ruimte in huis? Dan is een aanbouw de manier om dit te doen. Met een aanbouw kun je op die heerlijke plek blijven wonen en vergroot je toch je leefruimte en de waarde van je huis. Voor een aanbouw van je huis moet je bij Bouwbedrijf Bos zijn. Wij denken graag vanaf het begin met je mee. Op deze manier kunnen wij al jouw wensen verwerken, zodat er uiteindelijk een aanbouw ontstaat welke een prachtige aanvulling voor het huis is.

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw is dat bij een aanbouw een nieuwe ruimte gecreëerd wordt. Bij een uitbouw wordt bijvoorbeeld de woonkamer vergroot. Met zowel een aanbouw als een uitbouw kunnen wij u helpen. Hier kun je een voorbeeld zien van een project. Het huis is door de verbouwing volledig veranderd. Bij de uitvoering van het werk staat de kwaliteit voorop, maar is ook de voortgang van het werk belangrijk.

Bouwbedrijf Bos is flexibel en efficiënt. Bijvoorbeeld bij de Bibliotheek, tijdens de verbouwing maar ook na de brand zijn ze, met een aantal aanpassingen, gewoon open gebleven tijdens de verbouwing. Hier kunt u zien wat wij gedaan hebben.

Als wij met jou een planning hebben gemaakt en de afspraken over start en oplevering vastliggen, dan durven wij jou 50 Euro korting per dag te geven bij het overschrijden van die planning. Dirk Bos: ,,De bouw heeft vaak een slechte naam door te late opleveringen. IK wil graag laten zien dat het ook anders kan.’

Vraag naar de voorwaarden!

Tip: heb je plannen: neem z.s.m. contact met ons op. Wij gaan het liefst zo vroeg mogelijk met jou om tafel, om zoveel mogelijk woonwensen van jou te kunnen realiseren. Hier vind je enkele beoordelingen van onze klanten.

Wilt u ook aanbouwen? Neem dan contact met ons op voor een aanbouw offerte. Wij komen graag bij u lang en wij kunnen u volledig ontzorgen.