OVER BOUWBEDRIJF BOS

Bouwbedrijf Bos is al jarenlang een vertrouwde naam in de Noordoostpolder. Voor de geschiedenis van ons bouwbedrijf gaan we terug naar 1 augustus 1979. Op die dag zette Huib Bos de stap van uitvoerder bij een aannemer naar het opzetten van een eigen bouwbedrijf, Bouwbedrijf Bos.

Dirk Bos, de zoon van Huib Bos, heeft het bedrijf in 2009 met veel enthousiasme het bouwbedrijf overgenomen. ,,Dit bouwbedrijf is mijn passie. Het contact met de klanten, het samen met hen tot een plan komen, dat naar tevredenheid uitvoeren en uiteindelijk samen genieten van het eindresultaat. Daar doe ik het voor.’’

Persoonlijk contact staat altijd voorop, goed naar de klant luisteren en aanpassen naar zijn of haar wensen. Daarnaast hebben betrouwbaarheid en kwaliteit altijd hoog in het vaandel gestaan bij bouwbedrijf Bos. Deze punten zijn altijd belangrijk geweest en ook nu. Tevens telt nu ook altijd nog: afspraak is afspraak.

“De tijden zijn ook veranderd en Bouwbedrijf Bos is mee veranderd. Ik ga met mijn bouwbedrijf mee met de nieuwste ontwikkelingen. Dat combineer ik met onze jarenlange ervaring. Ambacht en innovatie gaan bij Bouwbedrijf Bos hand in hand.”

Duurzaamheid is zo’n ontwikkeling. Bos: “Steeds meer mensen gaan over op het gebruik van zonne-energie. Maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld pelletkachels maakt je woning energiezuiniger. Zorgen voor een energiezuinige woning, daar kan bouwbedrijf Bos bij helpen.”