Onderhoud aan de woning of een bedrijfspand?

Onderhoudswerkzaamheden zijn vaak kleinere klussen die wat minder tijd innemen. Maar deze zijn wel belangrijk. Want het tijdig uitvoeren van onderhoud kan veel schade voorkomen en dus ook kosten. Onderhoudswerkzaamheden worden bij ons door ervaren en vakkundige medewerkers uitgevoerd. Geen klus is te moeilijk. Je kan hierbij denken aan:

  • Houtrot reparatie van kozijnen.
  • Kozijnen vervangen;
  • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
  • Onderhoud aan hellende en platte daken;
  • Gevelonderhoud.
  • Vervangen van dakgoten
  • Enz.

 

Onderhoud aan een woning in de praktijk

De dakgoten bij een twee-onder-een-kapwoning in Emmeloord hadden achterstallig onderhoud en de dakgoot was gaan lekken. De eigenaren wilden graag onderhoudsvrij materiaal. Hierdoor is schilderen op die hoogte ook niet meer nodig. In eerste instantie zouden we alleen de dakgoten en ombouw van de dakgoot vervangen. Maar tijdens het vervangen van de dakgoten, werd gevraagd of de boeien van het huis alsnog vervangen konden worden. De steiger stond er nu toch en het geeft het huis een strakkere uitstraling. Zowel de dakgoten, ombouw en boeien hebben wij daarom vervangen voor kunststof. Omdat bij Bouwbedrijf Bos de klant centraal staat hebben wij dit geregeld voor hen. De huizen zijn er van opgeknapt en hebben weer een net aanzicht gekregen.

 

Wij hebben al veel verschillende opdrachten gedaan. Op onze projectenpagina vind je  voorbeelden van diverse onderhoudsprojecten. Daarnaast kun je op de pagina beoordelingen vinden wat onze klanten over ons zeggen.

Wij geloven dat een afspraak, afspraak is. Als wij een planning met je afgesproken hebben en de start en oplevering liggen vast, dan durven wij jou 50 Euro korting per dag te geven bij het overschrijden van die planning. Dirk Bos: “De bouw heeft door te late opleveringen een minder goede naam. Ik wil graag laten zien dat het ook anders kan.”

Vraag naar de voorwaarden!

Is er direct een probleem, bel en wij komen langs! Wij hebben veel eigen materieel dit geeft ons flexibiliteit en hierdoor kunnen wij snel schakelen. Wij kijken hoe we het kunnen oplossen of dat we een tijdelijke oplossing kunnen realiseren.