Bouwadvies nodig bij het (ver)bouwen van je huis of bij een groot bouwproject?

 

Wil je een huis gaan bouwen, maar weet niet waar je moet beginnen? Zoek je een opzichter voor je bouwproject? Zorg dat je geen slapeloze nachten krijgt, maar schakel vanaf de start advies in. Bouwbedrijf Bos heeft de ervaring en kennis in huis om elk bouwproject zorgeloos te laten verlopen. Wij denken graag met je mee, vanaf het eerste idee tot aan de realisatie. Op Bos kun je Bouwen.Waarom bouwadvies van Bouwbedrijf Bos inschakelen?

Bij het bouwen van een huis of kantoorpand komt veel kijken, daarnaast zijn er altijd veel mogelijkheden. Hiervoor is kennis, precisie, een goede afstemming en samenwerking nodig. Regelmatig gaat een bouwproject gepaard met teleurstelling en frustratie. Daarbij kunnen de kosten oplopen en ook de planning uitlopen. Met als gevolg dat je er ’s nachts wakker van ligt.

Wanneer je ons inschakelt nemen wij al het werk uit je handen. Wij zijn het aanspreekpunt en zorgen ervoor dat het bouwproject binnen budget blijft. Dat het project voldoet aan een hoge kwaliteit en binnen de afgesproken tijd afgerond is. Daarnaast regelen wij de onderaannemers en leveranciers. Daarbij houden wij ook meteen rekening met de nodige praktische zaken als bijvoorbeeld gemak, logica en veiligheid. Natuurlijk stemmen wij wel alles af.

Wij geloven in een goede planning en de afgesproken termijn nemen wij serieus. Een bouwproject hoeft naar onze mening niet uit te lopen, daarom is bij ons, zonder twijfel, nog altijd; afspraak, is afspraak.

 

Je kunt ons inschakelen voor;

  • Bouwadvies: aankoop woning, installaties beoordelen, bouwkundige keuring en advies bestemmingsplan
  • Bouwvoorbereiding: vergunningen regelen, aannemer selecteren en bouwbestek maken
  • Bouwbegeleiding: je bouwproject van idee tot oplevering begeleiden
  • Bouwtoezicht en directievoering: je project onder controle

 

Wij kunnen snel schakelen en andere partijen betrekken indien noodzakelijk. Bouwbedrijf Bos is lid van het Bouw Adviesteam Flevoland. Hierdoor hebben wij nog meer gespecialiseerde kennis tot onze beschikking mocht het nodig zijn. Met de andere leden werken wij al vele jaren samen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Wil je bouwadvies? Neem contact met ons op.