Voor de badkamer verbouwen, is Bouwbedrijf Bos het adres!

 

Op Bos kun je bouwen, ook als je je badkamer wilt verbouwen. Heb jij altijd al die fantastische badkamer gewild? Wij kunnen het voor je realiseren, wij denken graag vanaf het begin mee. Op deze manier kunnen wij al jouw wensen verwerken, zodat je elke keer weer “dat” gevoel krijgt als je de badkamer in stapt. Als wij een badkamer verbouwen zorgen we voor een strakke planning. Je wilt natuurlijk niet te lang zonder douche.

Wij hebben verschillende badkamers verbouwd maar doen dit ook doen dit ook regelmatig met speciale eisen. Zo hebben wij voor een mindervalide de badkamer verbouwd en hebben wij de drempels verwijderd. Hier kun je een verdere omschrijving zien van de badkamer verbouwing.

Ook als u levensloopbestendig wilt verbouwen, kun je op Bos bouwen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de garage verbouwen en met een uitbouw een badkamer toevoegen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld langer in je woning blijven. Wil je weten wat bij jou de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met ons voor een verbouw offerte. Wij hebben veel verschillende projecten gedaan. Zo hebben we in een huis ook wel een meer daglicht gecreëerd door een lichtstraat in het plafond van de keuken te plaatsen. Tevens hebben we de badkamer hier ook volledig verbouwd. Tot slot hebben we in de tuin prachtige overkapping gemaakt, om heerlijk te genieten tijdens de zomeravonden.

Wij houden ook van een vaste planning, als we afspraken hebben gemaakt over de start en oplevering, dan durven wij jou 50 Euro korting per dag te geven bij het overschrijden van die planning.

,,De bouw heeft vaak een slechte naam door te late opleveringen. IK wil graag laten zien dat het ook anders kan.”

Vraag naar de voorwaarden! Hier vind je enkele beoordelingen van onze klanten.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan voor het verbouwen van de badkamer of voor een offerte van een aanbouw of uitbouw om levensloopbestendig te kunnen wonen.