Wil je nieuw bouwen in omgeving Emmeloord?


Op Bos kun je bouwen!

Op het gebied van nieuwbouw heeft Bouwbedrijf Bos veel ervaring. Van twee-onder-een-kapwoningen tot en met de meest bijzondere vrijstaande woningen. We bouwen niet alleen nieuw in de Noordoostpolder maar ook in andere plaatsen in Flevoland. In Emmelhage en in Dronten-West staan recent gebouwde woningen van ons bouwbedrijf, hier kun je het resultaat zien en hier kun je zien hoe onze klanten ons beoordelen.

Wij luisteren met aandacht om zo samen tot een goed plan te komen. Mochten niet al je wensen binnen je financiële mogelijkheden liggen? Dan zoeken wij met al onze ervaring en creativiteit naar een oplossing om deze alsnog te realiseren of proberen we zoveel mogelijk wensen in het eindplan te verwerken.

 

Utiliteitsbouw

Ook een bedrijfspand of kantoor behoort tot de mogelijkheden. We hebben in 2006 een gebouw in eigen beheer gerealiseerd aan de Bouwerskamp in Emmeloord. Daarnaast is de bouw van de loods en het beheerkantoor van Natuurmonumenten een mooi voorbeeld. Het gebouw is volledig duurzaam en klimaatneutraal, energie wordt opgewekt met zonnepanelen, warmte door een pelletkachel. Tevens is de hele opbouw vanaf de begane grond van hout. Zie hier het resultaat! Wij staan open voor een uitdaging, zeker als deze voor minder belasting van het milieu zorgen.   

 

Waarom een nieuwbouw project door Bouwbedrijf Bos laten realiseren?

Je hebt 1 aanspreekpunt en wij zorgen ervoor dat het bouwproject binnen budget blijft, van hoge kwaliteit is en binnen de afgesproken tijd. Wij houden daarbij meteen ook rekening met de nodige praktische zaken als bijvoorbeeld gemak, logica en veiligheid. Wij geloven in een goede planning en de afgesproken termijn nemen wij serieus. Een bouwproject hoeft naar onze mening niet uit te lopen, wij geloven dan ook altijd nog in; afspraak, is afspraak.

 

Bouw jij ook met Bos? Neem contact met ons op of vraag de bouw offerte aan!