Voor verbouwen moet u bij Bos zijn. Want op Bos kun je bouwen. 

 

Wilt u meer ruimt in uw huis, een muur tussen de woon- en eetkamer of keuken weg hebben? Dan kunnen wij u zeker helpen. Maar wij kunnen u bij nog veel meer helpen. Zoals bij het verbouwen van uw badkamer, de keuken of een dakkapel.

Heeft u net een huis gekocht en wilt u dit naar uw smaak verbouwen? Ook dan kunnen wij u volledig helpen. Of ben je van plan om een huis te kopen? Dan kunnen wij de woning inspectie doen. Mogen wij vervolgens de verbouwing van je nieuwe huis doen, dan vervalt de factuur voor de woning inspectie.  

Maar ook als het om een aanbouw of uitbouw van de woning gaat kunnen wij helpen. Wij doen werkzaamheden voor bedrijven en particulieren, zowel utiliteitsbouw als vormen in ons bedrijf een belangrijke tak. Voor een verbouwing denken wij graag vanaf het eerste gesprek met je mee, zo kunnen wij al jouw wensen verwerken. Zodat er uiteindelijk een top resultaat behaalt wordt dat technisch en esthetisch honderd procent verantwoord is. Bij de uitvoering van het werk staat de kwaliteit voorop, maar is ook de voortgang van het werk belangrijk.

Zo hebben wij bij een huis een keuken verbouwd. Onder andere hebben we ervoor gezorgd dat er meer daglicht in huis is gekomen door een lichtstraat in het plafond van de keuken te plaatsen. Daarnaast hebben wij het plafond voorzien van akoestische platen, hierdoor is de klank van de kamer beter geworden. Tevens is de badkamer ook volledig vernieuwd. Tot slot hebben we om tijdens de zomeravonden van de tuin te kunnen genieten, een prachtige overkapping gemaakt.

 

Bouwbedrijf Bos is flexibel en efficiënt. Een grote uitdaging was bijvoorbeeld bij de verbouwing van de FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Ze zijn, met een aantal aanpassingen, gewoon open gebleven tijdens de verbouwing. Hier kunt u zien wat wij gedaan hebben.

Als wij met jou een planning hebben gemaakt en de afspraken over start en oplevering vastliggen, dan durven wij jou 50 Euro korting per dag te geven bij het overschrijden van die planning. Dirk Bos: ,,De bouw heeft vaak een slechte naam door te late opleveringen. IK wil graag laten zien dat het ook anders kan.’

Vraag naar de voorwaarden!

Tip: heb je plannen: neem z.s.m. contact met ons op. Wij gaan het liefst zo vroeg mogelijk met jou om tafel, om zoveel mogelijk woonwensen van jou te kunnen realiseren. Hier vind je enkele beoordelingen van onze klanten.

Ga je verbouwen? Vraag een offerte aan en neem contact met ons of bel.