Woninginspectie of bouwkundig rapport nodig?

Bouwbedrijf Bos kan een bouwkundig rapport opstellen of een woninginspectie doen in Emmeloord en de omgeving van de Noordoostpolder. Wij lopen het hele huis met je door, daarbij komt ieder gebrek in een rapport te staan met bijbehorende aanbeveling. Hiermee krijg je een onpartijdig oordeel over het huis en wat er wellicht gedaan moet worden. Zijn er serieuze zaken waar rekening mee gehouden moet worden?

Punten waarop we onder andere letten:

  • Goten
  • Schilderwerk
  • Rotte plekken in kozijnen en andere hout delen
  • Voegwerk
  • Installatie en riool
  • Verzakking van woning
  • Dakwerk: pannen en dakleer van bijvoorbeeld garage
  • Isolatiewaarde (wat zichtbaar en/of waarneembaar is)

 

Voorkomen is beter dan genezen. Vaak is reparatie nog mogelijk indien je er op tijd iets aan laat doen.

Bouwkundig rapport bij aankopen huis

Is het voor het aankopen van een huis? Met een bouwkundig rapport sta je sterk. Je koopt het huis met een gerust hart en anders sta je sterk tijdens de onderhandelingen. De bevindingen tijdens de inspectie werken wij mooi uit in een rapport.

De prijs voor een bouwkundig rapport of een woninginspectie kan al vanaf € 150,-. Bij een woninginspectie lopen wij door het huis en geven we eventuele verbeterpunten aan. Hierbij noemen wij geen kosten. Hiervoor komen wij graag nog een keer langs om een offerte voor je te maken. Wij denken met je mee en geven advies over de verschillende punten en oplossingen.

Bij een bouwkundig rapport noemen wij wel de kosten, omdat dit vaak nodig is voor de hypotheek. Tevens vermelden we dan expliciet de gevonden gebreken en de herstelkosten hiervan. De kosten worden opgesplitst in directe kosten, kosten op termijn en woningverbeteringskosten.


Als wij de verbouw- of onderhoudswerkzaamheden mogen doen, dan krijg je van ons een deel of het gehele bedrag van de woninginspectie of het bouwkundige rapport retour!

Vraag hier een woninginspectie of een bouwkundig rapport aan en informeer naar de mogelijkheden op 0527 – 613 776 of via het contactformulier.