Ouder & kind welkom bij Bouwbedrijf Bos

Lekker bouwen, timmeren en metselen bij een echt bouwbedrijf. Alleen met het gezin in een veilige omgeving volgens geldende RIVM regels. Wilt u ook een keer bezig zijn op een andere locatie dan thuis?

Tijdens een technische activiteit bij ons op locatie, heeft u een ruimte voor u zelf. Op gepaste afstand geef ik, Dirk Bos, instructies voor het maken van bijvoorbeeld een boekenplank, vogelhuisje of een kado voor vaderdag of moederdag. Ik laat kinderen kennis maken met wetenschap en technologie.

Techniek is voor een deel doen, daarom zijn de activiteiten interactief en in de praktijk. De meeste kinderen vinden het heel leuk om proefjes, experimenten, ontwerp opdrachten of technische uitdagingen te doen. Het is inmiddels ook wel duidelijk hoeveel ze daarvan leren. Het is goed voor hun creativiteit, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Het versterkt vaardigheden als samenwerken, communiceren en logisch nadenken. Daarnaast wat is er leuker dan om samen met je kind heerlijk te kunnen knutselen en iets te maken. Wij zorgen voor de materialen, gereedschappen en ideeën. U hoeft alleen maar plezier met uw kind te hebben.

techniekles

Handig om te weten

Een technische ouder & kind activiteit kan bij ons bedrijf aan de Bouwerskamp 33 in Emmeloord. Wel blijft u zelf verantwoordelijk en dient u aanwezig te zijn en te blijven. We hebben verschillende dingen waar men mee aan de gang kan gaan qua activiteiten voor verschillende leeftijden. Wij stellen de materialen en gereedschappen beschikbaar.

Vul de onderstaande agenda in met de datum en tijdstip die u past, wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug of het mogelijk is.

Technische activiteiten voor Ouder & Kind

Tijdens de technische activiteiten zorgen we ervoor dat kinderen uitgedaagd worden. Ze gaan lekker bezig met bouwen en knutselen. We stimuleren hun creativiteit, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Daarnaast versterkt het ook vaardigheden als samenwerken, communiceren en logisch nadenken. Dus naast dat het ontzettend leuk is voor de kinderen zorgt het ook voor de ontwikkeling van veel verschillende “soft skills”. Wij zorgen ervoor dat ze lekker actief aan de gang kunnen en vragen om een uitdaging op te lossen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld kinderen aan het metselen zetten, hierdoor moeten ze nadenken over hoe je een muur stevigheid geeft. Stenen recht boven elkaar gestapeld maakt een muur zwak. Zo hebben we nog veel meer mogelijkheden, proeven en ideeën om kinderen met techniek en wetenschap in de praktijk kennis te laten maken.

Voor kinderen is het namelijk geweldig om dit zelf te doen en te ervaren.

techniekles doen
april 2021
ma di wo do vr
29303112
56789
1213141516
1920212223
2627282930