Bouw Adviesteam Flevoland

bouw adviesteam flevoland

Bouwbedrijf Bos is een oprichter van het Bouw Adviesteam Flevoland. Het Bouw Advies Team is een hecht samenwerkingsverband van zo`n vijftien bedrijven uit de Noordoostpolder en Urk. Partners op het gebied van bouwen, verbouwen, buitenleven en woninginrichting. Dit onderstreept des te meer dat Dirk Bos initiatiefrijk is en goed kan samenwerken.

Via Bouwbedrijf Bos kan dit bouwcollectief, in wisselende samenstelling, voor jou aan het werk gezet worden. Goed op elkaar ingespeelde specialisten kunnen dan een bouwproject van A tot en met Z voor jou realiseren.

Wilt u meer weten over het Bouw Advies team van Flevoland? Neem dan contact met ons op of kijk hier op de website.

De leden van Bouw Adviesteam Flevoland

MARCO MARKNESSE

Marco Projecten vindt als projectinrichter haar oorsprong in Marco Marknesse Woonadviseurs, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de consumentenmarkt. Als échte Binnenhuisadviseur weten we dan ook precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit en daarbij speelt advies, het toepassen van de juiste producten, een nauwgezette levering en een verregaande service een allesbepalende rol.

Loopt u al een tijdje met een vraag of wilt u graag eens een andere visie? Maak vandaag nog een afspraak met Derco Bonthuis om antwoord te krijgen op al uw vragen met mogelijk een passend voorstel tot gevolg.

Willem Wierda

Willem Wierda is uw specialist in veranda’s, tuinkamers en het aanlegen of renoveren van uw tuin. Wij bieden u een onbeperkte hoeveelheid producten en werkzaamheden. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen, van klassiek tot strak en modern. Laat u door onze kennis en kunde verassen. Wij leveren alles voor de tuin, van A tot Z.

Neem snel, digitaal een kijkje in de showroom van een van onze vestigingen in Emmeloord of Zwolle.

2 WILLEM

ZERO HOUSE SOLUTIONS

1) Woning of bedrijf voorzien van een installatie (Warmtepomp water-water) met energie-opwek uit oppervlaktewater.
2) Warmtenet lage temperatuur ook weer gebruik makend van oppervlaktewater.
3) Woningen en bedrijven advies geven over de aankomende BENG

BENG 1 Beperk Energiebehoefte
BENG 2 Beperk aandeel Fossiele energie
BENG 3 Verhoog aandeel Hernieuwbare energie

Wilt u uw woning of gebouw verduurzamen? Zero House Solutions gaat samen de oplossingen met u doornemen.

DAKDEKKERSBEDRIJF DBF

Dakdekkersbedrijf DBF heeft reeds jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakbedekking en daar profiteert u van: de beste kwaliteit, een prijs op maat en garanties die u verstelt zullen doen staan. In de afgelopen jaren hebben we vele nieuwbouw projecten uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder dak bieden wij de perfecte oplossing.

Wij bieden een groot pakket aan diensten op basis van dakbedekking, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt.

KEUKEN & BAD TOTAAL URK

Keuken & Bad Totaal Urk zit nu al meer dan 15 jaar gevestigd in Urk. Dit bedrijf is van Bertus en Jeannette Weerstand en deze keuken experts kunnen u veel over keukens en baden vertellen.

Keuken & Bad totaal werkt samen met een geweldig bouwteam die er alles aan doen om uw droomwens te realiseren. Daarnaast renoveert Keuken & Bad Totaal ook nog keukens die nog te goed zijn om weg te doen. Een nieuwe keuken betekend in vele gevallen dat er ook een mooie nieuwe vloer in moet. Keuken & Bad Totaal levert dan ook vloeren van verschillende materialen zoals: voeren van laminaat, PVC, Keramiek, Tegel en composiet.

STEGEMAN

Stegeman Hasselt is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in (gevel-)reiniging en oppervlakte werkzaamheden. In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende reputatie weten op te bouwen en daar zijn we trots op!
ls specialist in (gevel-) reiniging geniet Stegeman bekendheid in de wijde regio van Hasselt. Klanten weten ons te vinden voor renovatie en impregneren van gevels, maar onze expertise omvat echter een veel breder aanbod. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Stegeman Hasselt? Of wenst u een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

BOOR SERVICE URK

Na 10 jaar ervaring in betonboren, zaag- en sloopwerk, heeft Marinus Pasterkamp op 2 mei 2005 Boor Service Urk opgericht. Inmiddels is het bedrijf groter gegroeid, het team van Boor Service Urk is uitgebreid met zoons Bartel Pasterkamp en Willem Pasterkamp. Boor Service Urk is een hecht familiebedrijf, ze hebben hart voor de zaak. Service staat hier hoog in het vaandel! De dagelijkse werkzaamheden van boor service Urk zijn onder andere; betonboren, zagen, slopen, het frezen van vloerverwarming en chemisch verankeren.

G. S. KUNSTSTOF KOZIJNEN

Nieuwbouw – Renovatie – Bedrijfspanden – Service

‘Wat uw smaak ook is, met G.S. kunststof Kozijnen krijgt u precies wat u voor ogen heeft.’

De specialist in kunststof kozijnen. Een bundeling van kennis en ervaring maakt G.S. kunststof kozijnen een interessante gesprekspartner. Wij staan garant voor een kwalitatieve, hoogwaardige kozijnafwerking en maken vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw woning.

SCHILDERSBEDRIJF DE JONG

Schildersbedrijf M. de Jong bestaan sinds mei 1961 en bestaan dit jaar precies 55 jaar, waarmee het het oudste schildersbedrijf van de Noordoostpolder is. Het bedrijf bestaat momenteel uit 6 vakkundige schilders, behangers en glaszetters, alle facetten van het vak verstaan deze schilders als geen ander. De variatie in het aanbod van het werk wordt mede veroorzaakt/in stand gehouden doordat er naast het schildersbedrijf  ook een winkel is, met veel verf, behang en woondecoratie spullen gevestigd op Werktuigenweg 2a te Emmeloord. De markt waar Schildersbedrijf M. de Jong zich voornamelijk in begeeft is veel particulier werk, enkele aannemers en bedrijven die zich in de Noordoostpolder bevinden.

WANPLA KAMPEN B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en leveren van systeemplafonds, systeemwanden en projectverlichting, en realiseren dagelijks passende interieurs; van ziekenhuizen tot bibliotheken, van scholen tot kantoren. Om ruimtes te creëren gebruiken wij “circulaire” systeemplafonds/wanden. Hierdoor is het uitvoerbaar om de ruimte naar wens en behoefte van de opdrachtgever te realiseren.

Van de bron naar uw project, Wanpla heeft het voor u in eigen beheer door het leveren en monteren van plafonds, wanden, LED-verlichting, maatwerk en totale projectinrichting. Door de eigen productie binnen de organisatie is het creëren van de ruimtes op een adequate manier te realiseren.

1 OP 1 ARCHITECTUUR

1:1 Eigen
U heeft een unieke kijk en eigen wensen.

1:1 Persoonlijk
U staat als opdrachtgever in contact met een vaste medewerker.

1:1 Schaal
1:1 is de schaal van de werkelijkheid. Wij eisen daarom nauwkeurigheid en diepgang.

1:1 Vertalen
Uw wensen worden door ons één op één vertaald naar een tastbaar bouwwerk.

1:1 Proces
Van stoel tot stad en van initiatief tot en met beheer kan u ons verantwoordelijk maken.

PONTMEYER EMMELOORD

PontMeyer Emmeloord is voor u het juiste adres voor scherpe prijzen voor grote partijen hout en bouwmaterialen.

In de vestiging PontMeyer Emmeloord vindt u een grote partij bouwmaterialen. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

Een speciaal product of een op maat gezaagde bestelling betekent meestal: langer wachten op levering. Maar niet bij PontMeyer. Daar begrijpen ze dat de mensen door moeten met hun klus. Zo worden bijzondere producten en maatwerk razendsnel op het werk afgeleverd. Beter kan niet!

LICHTTOTAAL

Zonder licht is er geen leven. We vinden licht vaak vanzelfsprekend.

Pas wanneer de stroom uitvalt merkt u hoe belangrijk elektriciteit en verlichting in uw dagelijkse leven is. Zonder stroom staat uw bedrijf stil en loopt u omzet mis. Zodra de jaarafrekening voor de elektriciteit op de mat valt gaat u zich afvragen of het anders kan; goedkoper en duurzamer. Lichttotaal houdt rekening met deze wensen. Met hun vakbekwame aanpak zorgen zij voor een professionele en vraaggerichte aanpak van uw lichtvoorziening.

LEUSINK STUC

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het stucadoren en spuiten van wanden en plafonds.
Wij werken met een vakbekwaam team dat varieert tussen de 20 à 24 mensen die allen voor nauwkeurigheid en netheid staan, ze hebben jarenlange werkervaring in de afbouw.
Wij richten ons met name op de particuliere markt maar ook zakelijke klanten zijn welkom.

Doel van ons bedrijf is het leveren van een kwaliteitsproduct tegen een gunstige prijs. Stucadoorswerkzaamheden aan onroerend goed ouder dan 2 jaar en bestemd voor particuliere bewoning worden tegen het lage BTW-tarief van 9% i.p.v. 21% uitgevoerd.

NIEUWBOUWTUINEN

Graag een hele nieuwe tuin laten bouwen?

Wij hebben voor de belangrijkste facetten van de tuin echt topspecialisten die hun vak uitoefenen vol met passie! Voor elke tuin geld dat er altijd 1 duidelijk aanspreek punt is waar we mee kunnen communiceren waardoor er een tuin ontstaat wat u voor ogen heeft.
Ook hebben we een eigen webshop. Daarin hebben we materiaal geselecteerd die het beste zijn in de prijs en kwaliteitsverhouding. Kortom, kunnen wij voor u een top tuin aanbieden die is aangelegd door specialisten in hun vakgebied waar u altijd úw smaak en wensen kan doorgeven aan één aanspreekpunt. De materialen die we gebruiken zijn kwalitatief goed en goedkoop.